8 May 2013

35'e doğru..

doğumgünüm bugün..

sabah güzel bir duşla kendime gelmeye çalıştım zira sarhoşluktan değil zeynoşum uyumamak için direndiğinden gece yarısını geçe dalabildim uykuya..zorla kalkıp sürünerek girdim banyoya..hatta koray uyanmamak için 5 dakikayı bile kar sayıyosun diye söyleniyordu arkamdan..e ama haklı şimdi elinde kumanda, tv keyfinden sonra direk yatağa gidip kafayı vurursa yastığa bi adam ne anlasın 5dk. uykuyu kar saymaktan..
neyse allah var sonra kutladı tabii doğumgünümü..ardındanda çıkmadan misss kokulu kızımı doya doya öptüm uyurken ve aldım gerekli tüm enerjiyi..
neyse attım kendimi dışarı..Allahtan giyinme işini evde halledebiliyorum  çünkü makyaj yapmak servise kaldı yine..ama alıştım baya iyiyim o konuda..
sonra şirkete girdiğim gibi kaptım kahveyi veeee ojelendim..zaten tertibat hazırdı çekmecede..
bu arada sanmayın ki bunlar kokoşluğumdan ama ya doğurunca yada otuzları bulduğunda bişey kaçıyo kadının ruhuna bi süs püs bi bişeyler artık panikliyormuyuzdur nedir???
neyse tüm bu hengameye, aceleyle üç kerede anca becerilebilen oje işine ve önlenemez bir hızla 35'e doğru ilerleyen defolara karşın mutluyum ben be blog..



hımmm sizi gidi çıtırlaaarrrr dahada çok yakınıcam sandınız di miii??
ama öyle değil işte..hani sabah sabah içime çektiğim o huysuz sıpanın kokusu varya sen de" 90" ben diyim" 95" lere devirir beni:)

işte bir de, son zamanlara dair bulabildiğim (çapımda) afilli bir foto:)

iyiki doğmuşum valla..
ailemle, nice sağlıklı ve şans dolu yıllar bana;)

burcu 

1 May 2013

23, 24, 25... Nisan!

..veee neşe doluyor insaaaaann!
tüm çocuklara kutlu olsun..
  

bugünün çocuklarından yarına aklı başında bireyler yetişse diyorum..hımm sonra vicdanlı olsalaaar, bide başarılı, ya bide çevreye,insana ve farklıya karşı saygılı olsalar datlarından yinmez valla...



23 Nisanımız keyifli geçti zeynebin okulunu gittik ve şenliğe katıldık sonrasında biraz gezdik ardındanda park..yani dolu dolu ve keyifli bir gündü...

             

   

   

o haftasonunda bahçeye uğradık ..bu arada bir bahçe evi istiyorduk bilenler bilir..küçük evimize artık kavuşuyoruz az kaldı bitmek üzere..artık daha rahat edicez, zeynepte yeşilin ve toprağın sefasını sürer umarım ama en çokta koray mutlu çünkü o çok hevesleniyordu..güleee gülee otururuz umarım..bu arada varsa toprağı seven buyursun;)



hayvanların çoğuyla arası iyi zeynoşun hatta bazen sokakta gördüğü köpeklere yaklaşmaya çalışıyorda ben belki iyi günlerinde değillerdir kızım diyerek uzaklaştırıyorum..gerçi hayvan ve doğa sevgisini hep aşılıyoruz ama sürekli kucaklaşmakta bi yere kadar di mi?

                            

kovasının içini toprakla duldurup üstünede yaprakları itinayla dizip yavruları için "yaprak sarması" yaptığını söyledi..allahtan tadına baktırmadı..beklenir çünkü;)


 



 

     veee sıkı durun bahçe evinden minnaaacık bir kare.. 


COMING SOON;)

Sayfalar