1 May 2013

23, 24, 25... Nisan!

..veee neşe doluyor insaaaaann!
tüm çocuklara kutlu olsun..
  

bugünün çocuklarından yarına aklı başında bireyler yetişse diyorum..hımm sonra vicdanlı olsalaaar, bide başarılı, ya bide çevreye,insana ve farklıya karşı saygılı olsalar datlarından yinmez valla...



23 Nisanımız keyifli geçti zeynebin okulunu gittik ve şenliğe katıldık sonrasında biraz gezdik ardındanda park..yani dolu dolu ve keyifli bir gündü...

             

   

   

o haftasonunda bahçeye uğradık ..bu arada bir bahçe evi istiyorduk bilenler bilir..küçük evimize artık kavuşuyoruz az kaldı bitmek üzere..artık daha rahat edicez, zeynepte yeşilin ve toprağın sefasını sürer umarım ama en çokta koray mutlu çünkü o çok hevesleniyordu..güleee gülee otururuz umarım..bu arada varsa toprağı seven buyursun;)



hayvanların çoğuyla arası iyi zeynoşun hatta bazen sokakta gördüğü köpeklere yaklaşmaya çalışıyorda ben belki iyi günlerinde değillerdir kızım diyerek uzaklaştırıyorum..gerçi hayvan ve doğa sevgisini hep aşılıyoruz ama sürekli kucaklaşmakta bi yere kadar di mi?

                            

kovasının içini toprakla duldurup üstünede yaprakları itinayla dizip yavruları için "yaprak sarması" yaptığını söyledi..allahtan tadına baktırmadı..beklenir çünkü;)


 



 

     veee sıkı durun bahçe evinden minnaaacık bir kare.. 


COMING SOON;)

Hiç yorum yok:

Sayfalar