8 May 2013

35'e doğru..

doğumgünüm bugün..

sabah güzel bir duşla kendime gelmeye çalıştım zira sarhoşluktan değil zeynoşum uyumamak için direndiğinden gece yarısını geçe dalabildim uykuya..zorla kalkıp sürünerek girdim banyoya..hatta koray uyanmamak için 5 dakikayı bile kar sayıyosun diye söyleniyordu arkamdan..e ama haklı şimdi elinde kumanda, tv keyfinden sonra direk yatağa gidip kafayı vurursa yastığa bi adam ne anlasın 5dk. uykuyu kar saymaktan..
neyse allah var sonra kutladı tabii doğumgünümü..ardındanda çıkmadan misss kokulu kızımı doya doya öptüm uyurken ve aldım gerekli tüm enerjiyi..
neyse attım kendimi dışarı..Allahtan giyinme işini evde halledebiliyorum  çünkü makyaj yapmak servise kaldı yine..ama alıştım baya iyiyim o konuda..
sonra şirkete girdiğim gibi kaptım kahveyi veeee ojelendim..zaten tertibat hazırdı çekmecede..
bu arada sanmayın ki bunlar kokoşluğumdan ama ya doğurunca yada otuzları bulduğunda bişey kaçıyo kadının ruhuna bi süs püs bi bişeyler artık panikliyormuyuzdur nedir???
neyse tüm bu hengameye, aceleyle üç kerede anca becerilebilen oje işine ve önlenemez bir hızla 35'e doğru ilerleyen defolara karşın mutluyum ben be blog..



hımmm sizi gidi çıtırlaaarrrr dahada çok yakınıcam sandınız di miii??
ama öyle değil işte..hani sabah sabah içime çektiğim o huysuz sıpanın kokusu varya sen de" 90" ben diyim" 95" lere devirir beni:)

işte bir de, son zamanlara dair bulabildiğim (çapımda) afilli bir foto:)

iyiki doğmuşum valla..
ailemle, nice sağlıklı ve şans dolu yıllar bana;)

burcu 

6 yorum:

bahar006 dedi ki...

mutlu yıllar:)

Burcu dedi ki...

çok teşekkürler baharcım çok incesin:)

Milena dedi ki...

Burcum
iyi ki doğdun..çoook güzel bir yaş olsun inşallah.Daha genciz biz kızım hemde fıstık gibiyiz bir kadının en güzel yaşları bunlar:)fotona bayıldım çok da güzelsin maşallah.
öptümm seni doğum günü kızı:)

Burcu dedi ki...

genciz di mi yaawww..valla bende kızmaya başladım kendime..
haklısın tatlım fıstığız biz azıcık olgun dolgun ama fıstık mı fıstık:))

hypo dedi ki...

nice senelere:)

Burcu dedi ki...

çoook çok teşekkür ederim:)

Sayfalar